Zaměstnanecká Party Philip Morris

Jak Kutná Hora Ožila Hudbou a Radostí

 

Philip Morris, přední tabákový gigant, je známý nejen svou produkcí, ale také osobním přístupem k svým zaměstnancům. Tento zájem o pohodu a spokojenost svého týmu firma opět potvrdila velkolepou zaměstnaneckou party, která se konala přímo na půdě její továrny v Kutné Hoře.

 

 

ŠAFY PRODUCTION na Palubě

Organizaci tohoto nevšedního večírku měla na starost společnost ŠAFY PRODUCTION, která díky svému vítězství v předchozím výběrovém řízení, získala možnost vytvořit a následně uspořádat akci pro více než 650 zaměstnanců. K dispozici byly nejen rozmanité aktivity, ale také prvotřídní catering, profesionální stavba podia a dokonalé ozvučení celého areálu.

 

 

Nezapomenutelné Zážitky pro Každého

Aby byl zážitek z party opravdu nezapomenutelný, organizátoři se rozhodli oslovit široké spektrum zájmů svých hostů. Pro muže byl připraven luxusní barber shop, zatímco dámy měly možnost navštívit profesionální kosmetický salón. A pro ty, kteří chtěli nahlédnout do tajů řemesla, byla otevřena škola čepování piva, kde se mohli naučit, jak načepovat to pravé zlatavé pivo k dokonalosti.

 

 

Hvězdné Momentky

Večírek zazářil nejen díky skvělé atmosféře, ale i výjimečným hostům. Hlavní hvězdou večera se stala kapela QUEENIE, známá svými povedenými coververzemi hitů legendární skupiny Queen. Společně s nimi na scéně nechybělo ani zářné produkční trio vedené charismatickým Olafem, který svou energií a nadšením dokázal oslovit každého přítomného.

 

 

Vzpomínka bez Paliček

Ačkoliv byla party plná energie a vzrušení, organizátoři s úsměvem připomínají, že veškeré paličky použité během večera sloužily výhradně pro zábavné účely a rozhodně nebyly využity pro žádné šikanování. Hudba a smích tak byly jedinými „nástroji“, které večer ovládaly.

 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Šafy Production (@safyproduction)

 

„Ačkoliv byla party plná energie a vzrušení, organizátoři s úsměvem připomínají, že veškeré paličky použité během večera sloužily výhradně pro zábavné účely a rozhodně nebyly využity pro žádné šikanování. Hudba a smích tak byly jedinými „nástroji“, které večer ovládaly.“

 

Přehled Zaměstnanecké Party Philip Morris v Kutné Hoře

Aktivita Popis Počet účastníků Poznámky
Barber Shop Profesionální úprava vzhledu pro pány 100 Bez objednání, první přijde, první obsloužen
Kosmetický Salón Péče o pleť a make-up pro dámy 120 Možnost objednání času v předstihu
Škola Čepování Piva Naučte se čepovat pivo jako mistr 150 Součástí je degustace
Koncert QUEENIE Tribute band slavné skupiny Queen 650 Hlavní akt večera
Produkční Trio Zábavný program s Olafem na čele 650 Interaktivní show pro všechny

 

Hudba, Smích a Společenství

Philip Morris tímto večírkem nejenže ukázal, jak velký důraz klade na spokojenost a pohodu svých zaměstnanců, ale také připomněl důležitost týmového ducha a společně strávených chvil plných radosti a neformálního setkávání. Tato akce opět potvrdila, že společnost stojí nejen na kvalitě svých produktů, ale i na pevných vztazích mezi jejími lidmi.

 

 

Máte zájem o podobný projekt?

Pokud hledáte inspiraci nebo pomoc s organizací vaší příští akce, jsme tu pro vás. Společně vytvoříme nezapomenutelný moment.

menu

Máte zájem o podobný projekt?